Kantoorseks - Wat maakt de aantrekkingskracht van seks op kantoor?

Kantoorseks - een hete fantasie!

Het is vrijdagavond, je bent nog steeds op kantoor en je bent druk bezig met je werk. Je wilt gewoon niets liever dan je klaarmaken en je vrienden ontmoeten voor een biertje na het werk, maar een einde is nog niet in zicht. De printer is kapot, dus u moet een paar kamers teruggaan naar de kopieermachine.

Onderweg beseft u eerst dat u niet alleen op kantoor bent. Je zoekt naar wie net zo lang is als je hier nog steeds bent. Het is Kirsten, je hete collega, en het is lang geleden tussen jullie tweeën geweest, maar tot nu toe heb je niet de moed gehad om haar openlijk te vragen of ze iets privé met je wil doen. Je zegt hallo en binnen korte tijd verdwijnt je gesprek. Even later heb je kantoorseks.

De meeste mensen kennen dit scenario alleen van pornofilms. Omdat het in het echte leven niet zo eenvoudig is om kantoorseks te hebben, omdat het daar altijd wordt gepresenteerd. Wie in het echte leven kantoorseks wil hebben, moet niet alleen bekwaam zijn om in de situatie te komen, hij moet ook een goede dosis geluk hebben. Omdat we eerlijk willen zijn, is allesbehalve realistisch, dat je gewoon de snelle kantoorseks hebt met je warme collega "Kirsten".

Kantoorseks - vergroot je kansen

Als je het echt wilt doen, maak er dan je eigen spel van, en het is het laatste punt op je bucketlist dat je nog steeds wilt afvinken en dan uiteindelijk gelukkig en tevreden sterft, moet je je kansen vergroten.

Hiervoor moet je eerst een aantrekkelijke collega hebben, met wie het de moeite waard is om kantoorseks te hebben. We gaan ervan uit dat dit al het geval is, omdat het erg moeilijk zou zijn om je baas ertoe te brengen een collega aan te nemen alleen vanwege haar uiterlijk en zonder extra kwalificaties.

Je hebt dus al een aantrekkelijke collega met wie je op kantoor seks wilt hebben. De eenvoudigste manier is om de vrouw ook kantoorseks met je te laten hebben. Om deze wens werkelijkheid te laten worden, is het logisch om elkaar op het werk te leren kennen.

Bij het kopieerapparaat, op het koffiezetapparaat, tijdens het roken of tijdens de pauze zijn er meestal situaties waarin men vrij ontspannen en ongeremd een gesprek kan beginnen. Praat met haar over het werk, de afdeling of klanten. Praten over werken met collega's is normaal en een perfecte manier om elkaar te leren kennen. Relatief snel merk je hier of je golflengte klopt of niet.

Als je golflengte niet overeenkomt, zal het waarschijnlijk niet meer zijn dan een leuk pauze-entertainment. Echter, als de golflengte klopt, zullen jullie twee ook jouw gespreksthema op hun eigen manier naar privacy sturen. Ze vraagt ​​je eerst over details uit je privéleven? Dat is een heel goed teken! Ze zou niet vragen of ze je niet een beetje interessant vond.

Rijp niet, laat het langzaam gaan en herhaal de leuke, kleine gesprekken keer op keer. Op een gegeven moment kan er een kans zijn dat jullie twee ongestoord kunnen praten en dan vraag je haar eenvoudig en terloops of ze geen zin heeft om na het werk iets te gaan drinken met jou. Als dat zo is, perfect. Je kansen zijn goed.

Blijf echter voorzichtig en haast je niet. Want als je te opdringerig bent, kan het snel tot een onaangename situatie leiden voor jullie allebei. Je ziet jezelf immers elke dag op je werk en als het niet werkt, moet je het allebei op een professionele manier aan kunnen.

Kantoorseks - start de hete fase

Dus je hebt ze met succes leren kennen en je hebt zelfs een drankje gedronken. Maar niets werkte nog. Dat is geen reden om de hele actie uit te blazen. Je moet altijd in gedachten houden, het is ook geen gemakkelijke situatie voor hen. Veel werkgevers houden niet van het idee dat werknemers met elkaar knoeien. Een beëindiging kan het resultaat zijn. Voeg daar de collega's aan toe die achter je rug beginnen te praten en blasferen.

U had rekening moeten houden met het algemene werkklimaat en hebben geleerd hoe uw werkgever met het probleem omgaat. Als alle omstandigheden tegen u spreken, zijn er nog 2 manieren om door te gaan. Of je houdt het simpel en ruimt het puntje van office-seks gewoon uit je bucketlist of je leest gewoon verder, ontdekt hoe het gaat en hoe je eindelijk je project kunt laten uitkomen.

Je eerste ontmoeting buiten het werk verliep goed en je ziet elkaar weer, je interpreteert de tekens correct en kust ze. Ze geeft je kus terug en je eindigt later in bed met jou. Tot zover wishful thinking. Als je de tekens verkeerd hebt geïnterpreteerd en een hapje hebt genomen, is dat goed, wees professioneel, bied je excuses aan en zorg ervoor dat jullie niet allebei je gezicht verliezen.

Maar als het gelukt is, heb je je affaire geïntensiveerd, je kunt nu openlijk het onderwerp kantoorseks openstellen en hen om hun mening vragen, of je zorgt ervoor dat jullie beiden op een vrijdagavond langer moeten doorgaan en op een gegeven moment niemand behalve jullie beiden nog in de Office is. Nu is het een duidelijk pad voor de vervulling van je wildste fantasie - kantoorseks.

Speel altijd veilig, als je op kantoor seks wilt hebben. Seks op het werk is meestal een onmiddellijke reden voor beëindiging en kan ernstige gevolgen hebben. Dat is waarom we niet aanbevelen dat je deze fantasie echt leeft.

Als je over het algemeen meer mooie vrouwen ontmoet en je seksleven een nieuw elan wilt geven, neem dan gewoon contact op met een van onze coaches en schrijf je in voor een flirtende coaching in jouw omgeving.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter