Tegn Graviditet - Hvordan ved jeg, om jeg er gravid?

Du spekulerer på, om du er gravid?

Tegn Graviditet - Hvordan ved en kvinde, om hun forventer en baby?

Næsten hver kvinde i hendes liv står over for spørgsmålet om, hvorvidt hun er gravid. Hvis dagene går forbi, er måske kvalme tilføjet, tegnene på en graviditet taler op. Samtidig kan selvfølgelig også perioden mangle på grund af stress, og kvalme kan være relateret til stress, private bekymringer mv.

Tegn Graviditet - Dette fortæller dig, om du er gravid

Udover morgensyge og fravær af dage, der begge betragtes som tegn på graviditet, er der andre ændringer i kroppen af ​​en kvinde, der tyder på, at ægget er befrugtet.

For eksempel strækningen af ​​brysterne. Brystene tilpasser sig graviditeten og begynder at producere mælk under graviditeten. Som følge heraf svulmer de under graviditet, hvilket forårsager spænding på huden og får brystene til at gøre ondt hurtigt ved let berøring. Samtidig er brystvorterne misfarvede hos mange kvinder og bliver lidt mørkere.

Især umiddelbart efter befrugtning, føler mange kvinder svag mavesmerter eller en svag tugging i maven.

Mange kvinder indser også, at de skal gå på toilettet meget oftere. Den øgede trang til at tisse er forklaret af de hormonelle ændringer i kroppen. Fordi den kvindelige krop danner et hormon, som hjælper med at slappe af hele maven, herunder blæren.

Endvidere danner kroppen også i stigende grad hormonprogesteron. Dette sikrer, at den gravide ofte føler sig meget træt, næsten udmattet. Denne kraftige træthed er de mest anvendte tegn på graviditet.

Cirkulationsproblemer påvirker også mange gravide kvinder.

Mange gravide bemærker også, at de pludselig har humørsvingninger. Som om fra intetsteds, følelsen af ​​pludselig at skulle græde. For det meste kan man dog ikke navngives, hvilket er hvorfor.

Også kvindens lugtesans pludselig bliver meget mere genial. Gravide kvinder opfatter lugte, som de aldrig har lagt mærke til før. Ofte fører disse også hurtigt til kvalme. Dette kan være parfume parfume, en bestemt blomst, men normalt visse mad lugt.

Den ændrede lugtesans fører også til ændringer i madbehov. Den udbredte opfattelse, at alle gravide kvinder straks spiser sur agurker, er selvfølgelig fuldstændig tåget. Det er dog ofte tilfældet, at kvinder ikke længere kan nyde mange af de fødevarer, de tidligere har haft at spise. Dette er en naturlig beskyttende funktion af kroppen. Den pludselige modvilje mod visse rygter eller retter sørger for, at den gravide ikke spiser mad, der kan true barnet.

Især lugten af ​​alkohol eller cigaretter får mange gravide kvinder til at ryste hurtigt.

Og selvfølgelig den klareste og vigtigste: fraværet af perioden. Det er ikke muligt at have normal menstruationsblødning under graviditeten. Ikke desto mindre har mange kvinder en kort blødning under graviditeten. Dette er den blødning, der forekommer direkte efter befrugtning af ægget.

Hvis den gravide ikke kender hendes held og hun fortsætter med at tage p-piller, vil tilbagetrækningsblødningen også forekomme under pauserne fra pilleindtaget. Udtagningsblødningen, der finder sted hver fjerde uge i prævention med pillen, er imidlertid noget helt anderledes end den korrekte menstruation, hvis en kvinde ikke er forhindret. Så hvis dagene ikke kommer længere, er det en meget tydelig indikation på, at et nyt menneske kommer frem.

Tilsyneladende Graviditet - Trods ægte Symptomer Ikke Grav?

En pseudo-graviditet siges, når berørte personer føler alle de ovennævnte symptomer, men ingen graviditet.

Til en pseudopregnancy kommer det som regel, når personen ønsker helhjertet afkom. At gøre noget imod symptomerne i dette tilfælde anbefales det ikke at gå til gynækologen, men et besøg hos psykologen. På baggrund af en pseudo-graviditet viser, hvor meget psyke og private ønsker kan påvirke kroppen.

Men ønsket om et barn behøver ikke altid at være bag den tilsyneladende graviditet. Selv frygten for at være gravid kan føre til det. Hvis en kvinde lider ubevidst ud af tanken om at have tænkt sig og ikke tør at afprøve på grund af dette, kan det i sjældne tilfælde føre til, at hun forestiller sig symptomerne på en graviditet og dermed yderligere øger hendes angst,

Kun en graviditetstest kan give tydelige oplysninger om, hvorvidt der er graviditet

Der er mange grunde til, at en kvinde er bange for det potentielle testresultat. I nogle tilfælde kan kvinder lukke øjnene og ikke købe et apotek for frygt for at blive gravid (eller skuffet over at være gravid).

Men som forklaret tidligere betyder kvalme, træthed og måske en større appetit ikke nødvendigvis, at en baby forventes. Derfor, før en kvinde bliver mentalt involveret i en ting og bliver mentalt skør, anbefaler vi stærkt dig at overvinde din egen ærefrygt og afprøve. Fordi kun testen giver et klart resultat.

Hvis det viser sig at være positivt, bør du helt sikkert lave en aftale med gynækologen. Fordi her er den første undersøgelse af babyen lavet, og den forventede mor er afleveret passet.

Hvis gynækologernes praksis i din by er helt håbløst overfyldt, så informer receptionisten direkte på telefonen, at du er gravid og derfor ønsker at have en aftale. Gravide kvinder foretrækkes over andre patienter, da rutineundersøgelserne skal foretages ubetinget og må ikke udskydes.

Del med venner

Forlad din kommentar