Angst angst - besejre din indre bastard!

Angst angst - Besejre din indre bastard og tale med udenlandske kvinder!

Mange mænd finder det svært at tale med en smuk kvinde, de kan lide. Ofte finder de undskyldninger for ikke at gøre det og bliver således slået af deres egen frygt. Hvor frygt for angst kommer fra, hvordan du kan besejre det og hvorfor frygt er helt menneske, vil du lære i denne artikel.

Hvor kommer denne dumme og almindelige angst angst fra?

Frygten for angst kan udledes evolutionært. Der er to hovedfryger, der stadig former vores køn til denne dag. Frygten for kvinder kommer fra frugtbarheden af ​​deres side og en mulig graviditet. Urangst begynder at arbejde for kvinder lige før sex. Efter en kvinde er med en mand lige før hendes første sex, musiserer hun og tvivler hele situationen. Dette kommer fra frygten for at blive gravid af den forkerte mand. Kvinder har en tendens til at søge økonomisk status hos mænd, som de kan sørge for selv og deres afkom.

Selv da folk stadig levede i stammer, var mænd bange for afvisning og kurve. Så snart en mand blev afvist af en kvinde i sin stamme, blev han normalt afvist af alle de andre. For eksempel, når manden nærmede sig en tilgivet kvinde, kunne det ofte føre til kamp.

Det mandlige køn ser mere ud i kvinderne på de visuelle egenskaber, da disse er gavnlige for det genetiske materiale. Mænd ønskede ofte at reproducere bredt og sprede deres genetiske materiale bredt. Hvis gener ikke kan videreføres, ville det have været en katastrofe. Derfor frygten for afvisning og angst.

Hvordan kan jeg slippe af med min angst angst?

For at slippe af med din angst, skal du først arbejde på din selvtillid. Kilden til denne frygt er ofte mangel på selvværd, der forhindrer dig i at reagere på smukke kvinder.

Frygten lader dig spille scenarier i dit sind, der kunne ske i det mest forfærdelige tilfælde. Du står i vejen for dig selv og din succes ved at ødelægge alt. Et lille tip: Bare gør det, før du endelig skifter dig.

Måske har du haft dårlige erfaringer med kvinder før. Som følge heraf tør du ikke engang at gå tæt på hende, endsige adresse nogen. Du skal lære at håndtere kurve. Det er ikke dårligt at være bange. Men det er ikke dårligt at blive afvist og få en kurv.

For at slippe af med din frygt for angst, skal du være opmærksom på din egen frygt og handle imod det. Sådan gøres det for eksempel forklaret i det følgende afsnit ...

Besejr frygt for angst - komfort zone

For at besejre din frygt og dermed forbedre, skal du selv forlade din komfortzone. Jo oftere vi nærmer os en vis frygt, jo bedre kan vi overvinde det. Spændende situationer medfører fare for os og nogle gange fører os til at flygte. Her er ordet: Praktik gør perfekt. Jo oftere du overvinder din angst og adresserer kvinder, jo lettere vil det være for dig.

Først skal du besejre din indre bastard. Derefter synes situationen for svaret mindre og mindre spændende for dig. Der er simpelthen ikke noget spændende for dig da. Spændingen kommer blandt andet fra limbiske system. Så stress, angst og fare resulterer i, at vi reagerer på en bestemt måde. Groft sagt bør vores liv sikres, for frem for alt kan det nye og ukendte være skræmmende.

Så: Forlad din komfortzone, står over for din frygt, og fra nu af vil du appellere til kvinder, du kan lide!

Radius - Adressering af udenlandske kvinder gjorde det nemt

Radien beskriver det miljø, der omgiver dig. Du bestemmer selv størrelsen. I almindelighed, når en kvinde træder ind i din radius, taler du til hende.

  1. Trin: Kvinden går ind i dit område og er således inden for din radius
  2. Trin: Hvis-da forholdet -> Når en kvinde træder ind i din radius, taler du til hende!

I hverdagen strækker din radius omkring 15 meter. Så snart du specifikt leder efter en dating eller bare søger et kærligheds eventyr i klubben (dvs. en bevidst udgang), udvides din radius til 100 til 150 meter.

Giv dig selv tilladelse til at tale med kvinden. Du har en større chance for at reagere på hverdagen hos kvinder, da de er tilbageholdende og ofte tændt i klubben. Situationen i hverdagen gør situationen ser romantisk og charmerende ud.

"Hvis du ikke ved hvad du skal sige, hvis du vil appellere til din drømmekvinde, har mild til stærk angst og også første positive oplevelser med drømmekvinderne adressere og samle flirting i hverdagssituationer, så anbefaler jeg dig i en af ​​vores coaching kommer. Du kan se på det uden forpligtelse, og hvis du ikke kan lide det, har vi en nem penge tilbage garanti. "

Disse artikler kan også interessere dig:
Del med venner

Forlad din kommentar