Aankondiging: Flirt University vrijdag 18:50 in de ARD

aankondiging

Flirt University op 21 april 2017 om 18:50 uur in de ARD

Hier om op te warmen bij het verschijnen van Horst Wenzel een paar grappige glitches van de ARD cultshow; D

Toon: Vertel de waarheid

Het succesvolle SWR-formaat komt met enkele wijzigingen van 21 april 2017 op vrijdag om 18:50 uur in de ARD. Moderator Michael Antwerpes begroet het publiek in een volledig opnieuw ontworpen studio en met een nieuw logo.

In Tell the Truth beweren drie kandidaten dat ze een en dezelfde persoon zijn met een bepaald kenmerk, hobby of beroep in de eerste drie rondes van het spel. In de vierde ronde zijn er slechts twee kandidaten. Maar de lastige taak voor het Rateteam, dat uit vijf beroemdheden bestaat, blijft hetzelfde:

Door slimme vragen en nazorg moeten ze achter de waarheid spreken en de slimme bedriegers blootleggen. Naast Kim Fisher, Pierre M. Krause, Ursula Cantieni en Smudo bewijzen de actrice Natalia Wörner, haar acterende collega Hannes Jaenicke, de cabaretier Lisa Fitz en 'Tagesschau'-spreker Jan Hofer hun detectivevaardigheden.

Oude tv-show in een nieuwe draai met veel betere gokkast

Het televisieformaat werd voor het eerst getoond in 1956 op de Amerikaanse televisie onder de titel To Tell the Truth op het station CBS. In Duitsland werd het programma voor het eerst op de ARD uitgezonden met de Duitse titel Sag the truth in 1959. Het programma werd gematigd tot het decor van 1971 door Guido Baumann, Hans Sachs, Wolf Mittler en Hans Stotz.

Een bericht gedeeld door UFA SHOW & FACTUAL (@fashowfactual) op 29 maart 2017 om 6:39 uur PDT

Vanaf 1986 werd een nieuwe editie van Sag geproduceerd, de waarheid die werd uitgezonden in 1995 en gemodereerd door Bernd Stephan en vanaf 1992 door Gerd Rubenbauer. Producer van de show was beide keren de Bayerische Rundfunk.

Sinds 2003 is het formaat samen met de UFA-show geproduceerd door de SWR en uitgezonden op SWR-televisie en SR-televisie. Het programma wordt gemodereerd door Michael Antwerpes. Andere derde programma's zenden herhalingen uit. Vanaf 21 april 2017 wordt het programma vrijdag om 18:50 uur in de eerste getoond.

Foto's, copyrightmelding: SWR / Peter A. Schmidt

Dat zou je ook kunnen interesseren

Deel met vrienden

Laat je reactie achter