Aldersforskjell forhold - Jaumo har vært etterspurt

Siden forholdet mellom Tom Kaulitz og Heidi Klum er offentlig, har spørsmålet om aldersforskjell i relasjoner oppstått.

Jaumo har lyttet ekstra. Hva tenker singler virkelig om aldersforskjellen i partnerskap? Kan likheter oppveie disse?

Lær nå hva den internasjonale Jaumo App-studien har vist når det gjelder aldersforskjell og likheter. Til dette formål ble mer enn 365 000 fra 25 land undersøkt.

Age Differences Relationship - Singler virkelig tenker på det

For to tredjedeler av respondentene spiller ingen rolle

Mange mennesker har hemmelser når de lærer at deres kolleger er langt yngre eller eldre enn seg selv. Og det, selv om for Jaumo-undersøkelsen for 63 prosent ikke alderen, men alene kjærlighet teller. Ledere sammenlignes med menn fra andre land, nederlandsk. Tre fjerdedeler av nederlandene erklærer at de ikke bryr seg om aldersforskjellen.

I andre omgang kan belgierne bli funnet. Her er det 74 prosent som taler ut for kjærlighet, alder eller ikke. De blir fulgt av østrigerne, der rundt 73 prosent har erklært at kjærlighet vet ingen alder.

Brasilianske kvinner ser ut til å klart motsette seg europeiske menn. 63 prosent ønsker et forhold til en peer-partner, heller ikke bør han være mye eldre eller yngre.

I Italia fokuserer kvinner i økende grad på menns alder, mens for menn er det liten betydning hvor gammel eller ung deres partner er. Blant de italienske kvinnene, føles bare en tredjedel at en stor aldersforskjell er ubetydelig, mens for menn er det to tredjedeler.

Og hva med tyskerne? I Tyskland synes meninger om aldersproblemet å avvike: 72 prosent av mennene anser alder å være irrelevant, men bare 47 prosent av kvinnene bryr seg ikke om partnerens alder.

Det de alle enige om er felles hobbyer som de bør dele i partnerskap.

Hobbyer uten partneren? For mange ganske tenkelige

Bare en av seks enkeltpersoner mener at felles hobbyer fremmer partnerskap. Denne utsikten er sterkere representert i Tyrkia. Her er 64 prosent av respondentene enige om at felles hobbyer må være.

Ting er veldig forskjellige i Brasil. Så mange som 60 prosent av brasilianerne som bor i et forhold sier at de forfølger sine hobbyer uten deres partner. I Polen er meninger delt. For menn tror to tredjedeler at en felles hobby kan fremme og inspirere partnerskap, men bare 44 prosent av kvinnene støtter denne oppfatningen.

Og med tyskerne? For halvparten av respondentene er det utrolig viktig at det er felles interesser og aktiviteter. Også her er menneskets mening sterkere representert. Fordi bare 43 prosent av kvinnene er enige med denne utsagnet, mens det i menn svarer dette til ideen om 55 prosent.

Og den konklusjonen? Spesielt når det gjelder alder, er mange avslappet. De fleste føler seg ikke avskrekket av en stor aldersforskjell, selvfølgelig er det alltid spørsmål om når vi engang snakker om en stor forskjell. Det viktigste er imidlertid å ha de vanligste hobbyene. Men her verdsetter mange mennesker seg ikke som en burdock på partneren deres, men går også ut på egen hånd og gjør det de vil gjøre.

Ønsker du et partnerskap igjen? Men du har vært singel lenge, og du tror ikke lenger at du vil finne en kvinne som er interessert i deg? Så spør oss om en flørtcoaching! Våre kjæreprofessorer vil vise deg hvordan du aktivt kan nærme seg, snakke med og bli kjent med andre kvinner i hverdagen. Slik at du også finner den rette. Vi ser frem til å høre fra deg.

Del med venner

Legg igjen din kommentar