Alt om vores flirtseminarium - Horst Wenzel i et interview med Trendy Single

Horst Wenzel i et interview med Trendy Single

Magasinet for dem der ikke har fundet kærligheden endnu

Hr. Wenzel, hvordan kom du med ideen om at oprette et "Flirt University", spiller filmen med Will Smith "Hitch - The Date Doctor" en rolle?

Ja, filmen om Date Doctor inspirerede mig også. Det er selvfølgelig en film fuld af slapsticks og humor - i virkeligheden kan det være alvorligt, hvis du har svært ved at finde en partner. Jeg vil hjælpe folk til at bringe mere kærlighed ind i deres liv. De fleste af vores kunder søger et stabilt forhold, men de har allerede problemer med at finde en kvinde. I vores flirtseminar behandler vi frygt og forhindringer og fjerner dem med positive oplevelser.

Efter en hård pause fløj jeg med hvad der foregik og fik så meget erfaring. Jeg vil gerne overdrage disse over til mænd og kvinder, der finder det svært, og arbejder sammen for at finde en måde at nå deres individuelle mål på.

12 grunde til, at et flirtseminar virkelig betaler sig:

Vi ville være interesseret i din kundekreds alder i flirtscoaching og workshops. Er disse mere som begyndere og unge eller rettere ældre, der ikke har haft succes i lang tid?

De fleste af vores kunder i et flirtseminarium er single mænd mellem 30 og 60 år. Disse er for det meste meget succesfulde i deres job, så de har lederskabspositioner. Men det betyder også, at de har lidt tid.

Dette og ofte problemet med skygge er i vejen for at tage fat på kvinder. De ved bare ikke hvordan man gør det og hvad man skal sige. Dette kan læres med en masse praktisk erfaring, selv alene. Men hvis du vil gå fra München til Hamburg, vil det koste dig meget tid. Vores coaching er som ICE for dette spor, en meget hurtigere måde at komme derhen.

De kvinder, vi træner, vil derimod normalt have deres ex tilbage eller allerede har en meget særlig mand i tankerne, de kan træne for. Her hjælper vi os med at tage de rigtige skridt til at erobre Traupartner.

Er din målgruppe mere tilhørende mænd eller hvad er kønsforholdet?

Som det forrige spørgsmål antyder, kommer flere mænd end kvinder til os. Som mand har man ofte til opgave at nærme sig kvinden for at tage fat på hans chancer. Selvfølgelig træner vi også kvinder.

Hvad er de mest almindelige fejl, som mænd og kvinder gør, når de flirter?

En af de største fejltagelser, som mænd gør, er ikke at nærme sig den adored en ud af ren frygt. Og kvinder og mænd gør ofte fejlen ved ikke at gøre det forbi snakketid, når de har kontaktet.

Mange mennesker forsøger at imponere deres samtale partnere. Hvem fortæller kun hele tiden, hvor stor han er, viser et lavt selvværd. Men ved at hæve hende eller ham på en piedestal, nedgraderer du dig selv. Man skal mødes på øjeniveau.

En anden universel flirtationsfejl lytter ikke korrekt. Ofte er begge samtalepartnere nervøse eller tusind andre ting summende gennem deres hoveder. Men hvis du ikke lytter til hinanden korrekt, bliver samtalen hurtigt gået tabt i sandet.

Er flirting ændret i online dating?

Bestemt. Fordi vi i tider med online dating står over for nye udfordringer, der danner vores kærlighedsliv.

For det første har vi brug for mere og mere tid til at forpligte os fast i et partnerskab. Internettets muligheder giver trods alt endeløse alternativer.

Kraven på en partner er også steget. Vi ønsker dyb kærlighed, godt sex og den bedste ven i en. Men de fleste vil ikke tro på, at dette er svært at opfylde. Trods alt har hver person fejl.

Vi har også udviklet sig fra det konservative dating dogma fra det 20. århundrede "Ingen sex før ægteskab" til "Intet forhold mellem køn". Sikkerheden ved seksuelle kontakter er således ikke længere den samme som før.

Hvis jeg er interesseret i et værksted, men er usikker på, om det vil hjælpe mig, hvad vil du rådgive mig?

Ganske enkelt: bog det. Hvis han ikke kan lide dig (i modsætning til forventningerne), får du pengene tilbage.

Til dette har vi oprettet en særlig penge tilbage garanti, fordi vi er overbeviste om effektiviteten af ​​vores værksted. Hvis du ikke er tilfreds, så får du pengene tilbage uden problemer. Vi ønsker trods alt en tilfreds kunde.

Efter et værksted: Er jeg den perfekte flirtermester, eller er det en proces i årevis at perfektere denne kunst?

I et fliringseminari bruger vi os til forskellige problemer og løser dem. Efter en flirt coaching vil du have mistet din angst, aldrig at blive forvirret igen i midten af ​​flirting, hvad skal man sige og have en trænet stemme. Vi viser også, hvordan man udvikler en attraktiv personlighed og hvordan den perfekte date kan fungere.

Selvfølgelig, efter denne gang er du ikke en absolut professionel og kan mestre enhver situation, men du er godt på vej der. Derudover ser vi efter vores kunder på lang sigt for at få dem til at flirte eller forholdsledere. Dette afhænger helt af deltagernes individuelle ønsker.

Hvad er den vigtigste vigtige erklæring, hvordan skal jeg opføre mig i flirt?

Frem for alt bør flirten være sjov. Derfor er det vigtigt at have det sjovt med det. Så overfører glæden og løsheden også til din modstykke. Derudover bør der gives en flirtværdi. Hermed mener vi, at den anden part får merværdi på grund af flirten. Det underliggende princip er simpelt: hvis du giver noget godt, får du noget godt tilbage. Så flirten til jer begge er behagelig, sjov og får dig til at have mere.

Skal jeg investere en løn for at blive coachet af dig?

Pengene er en investering i din egen kærlighed lykke, fordi du kommer til din destination uden omveje. Tænk på det som kørsel uden køreskole: Du ved ikke, hvad du skal gøre, du bevæger dig, du kan ikke forstå trafikskiltene, selv bygge ulykker og parkering er en enkelt katastrofe. Og derfor tager du køreundervisning. Det er det samme med os, vores coaching sessioner er som genveje på vej til partnerskab, med mindre dræning og mere følelse af præstation. Og når du har lært det, kan du køre bil.

Som jeg ved, har du også titlen "Philematologist", mange har aldrig hørt dette begreb, som identificerer dig som en kissforsker. Så er det dygtige kys efter, at succesfuld flirtation nødvendigvis er inkluderet? Kan jeg også lære denne kunst fra dig?

Et kys er helt sikkert en del af den succesrige flirtation - jo bedre jo bedre! Kvinder elsker at kysse endnu mere end mænd og kys gør folk også glade.

Det perfekte kys kan læres gennem praksis. Kvinder i dag vil have manden til at tage føringen ved første kys, man må være opmærksom på det. Og du får kun praktisk erfaring gennem flirting.

Det perfekte kys er færdigt af manden, så kvinden bliver aktiv og ønsker mere. Kyssen er så lærbar og gennem de mange oplevelser, de studerende i vores samling, kommer de ret hurtigt i situationen, kysser deres flirt.

Kære hr. Wenzel, vi takker for dette interview og ønsker dig mange interesserede studerende.

Nysgerrig om et flirtseminar for mænd? Fordi du er singel og ikke ved, hvordan du kommer i kontakt med kvinder? Vi har løsningen for dig! I hans flirtseminarium viser Horst Wenzel dig hvordan du nærmer dig og adresserer mærkelige kvinder, så du også kan finde din drømme kvinde. Vi ser frem til at høre fra dig.

Del med venner

Forlad din kommentar