Zit 's avonds voor twee op de bank? Onze tips tegen verveling

Het dagelijks leven neemt je relatie

'S Avonds op de bank zitten en' s avonds een film kijken? We hebben tips tegen verveling!

Zeker, dankzij streaming-aanbiedingen zoals Netflix en het steeds groter wordende aantal echt goede series, wordt de avond samen op de bank steeds populairder en blijft zijn stempel gedrukt. En hoewel een goede show gemakkelijk een volledige avond of zelfs een volledig weekend kan brengen, is niet iedereen er fan van om er een gewoonte van te maken.

Zwijgend naast elkaar zitten, elkaar niet vertellen, en dan gaan slapen, gewoon om de volgende avond op dezelfde manier door te brengen, draagt ​​niet noodzakelijkerwijs bij aan een goed functionerende relatie.

In plaats daarvan zorgt het ervoor dat het paar steeds minder praat en elkaar gewoon passeert in plaats van samen iets nieuws te ervaren. Daarom hebben we enkele suggesties gedaan voor hoe u uw avonden kunt doorbrengen als u niet alleen 's avonds op de bank wilt zitten.

Relaties leiden zonder jaloezie

Kaartspellen, bordspellen .... De keuze is enorm!

Wanneer heb je voor het laatst een spel met elkaar gespeeld? Of het nu gaat om uitdagend schaken of een leuk kaartspel zoals Uno. Het aantal is bijna onbeperkt. Sterker nog, game-avonden zijn natuurlijk leuk als je nog steeds vrienden uitnodigt.

Dan kunnen games zoals Activity worden aangepakt. De voorwaarde voor deze vrijetijdsbesteding is natuurlijk dat je allebei van bordspellen houdt. Omdat niet iedereen van dit soort vrijetijdsbesteding houdt.

Maak samen een fotoalbum

Het is ook leuk om de mooiste vakantiefoto's samen te verzamelen, eraan te werken en op deze manier een fotoalbum te maken. Dus ga een paar uur snel (het duurt meestal een paar dagen voordat de juiste foto's zijn geselecteerd en je het album in handen hebt).

Niet alleen de avond gaat voorbij met deze bezetting erg snel, je herinnert je ook samen mooie momenten en verwent je met herinneringen.

Samen koken maakt de avond zoeter

Na een lange werkdag hebben velen logischerwijs geen zin om lang in de keuken te blijven. Meestal wordt iets gaar dat in de eerste plaats snel is en toch redelijk goed smaakt. Wat denk je ervan om gewoon samen te koken?

Omdat deze taak vaak slechts een van de twee partners op zich neemt. Bak de groenten samen, vertel u hoe uw dag is verlopen, kook het voedsel samen en proef het tegelijkertijd. En zelfs als eten is: kijk niet in het rond in de televisie, maar zet de week ook rustig het eten mooi op, steek een kaars aan en geniet van het samenzijn.

Ga de frisse lucht in

De warme zomermaanden nodigen je natuurlijk uit om niet na het werk in het hokje te gaan zitten, maar om even naar buiten te gaan. Het maakt niet uit of je je fietsen pakt, inline skate, jogt of gewoon een wandeling maakt: profiteer van het feit dat het licht blijft zolang je nog in je T-shirt kunt lopen.

Maar bovenal, als je ook over een controversieel onderwerp wilt praten, is het logisch als je niet aan één tafel zit, maar je beweegt. Dus als er iets is dat je stoort, zeg dat dan tijdens je wandeling.

Neem je camera en leg speciale momenten vast

Wat als je gewoon na het werk gaat veranderen, erop uit gaat en mooie foto's van je maakt? Onder jongere mensen is al lang de overhand dat alles op een smartphone wordt gehouden. Het is droeviger als dit niet gebeurt. Omdat foto's speciale momenten helpen onthouden. Dus neem bij uw volgende wandeling gewoon de camera of de smartphone mee.

Doe mee met je hobby's

Waarom ga je niet samen naar de sportschool in plaats van dat je altijd jezelf motiveert? Of zit een van jullie twee in een vereniging? Vooral bij sportclubs is het logisch dat de partner meekomt wanneer een groot toernooi in afwachting is om zijn partner te motiveren en de andere trainingspartners te leren kennen.

Denk je dat je alles van elkaar weet?

Vooral echtparen die al heel lang samen zijn, hebben vaak het gevoel dat ze alles al weten over hun partner. Het gevolg daarvan? Ze praten nauwelijks meer met elkaar omdat ze zich geen vragen meer stellen. Studies hebben echter aangetoond dat alleen paren die net zijn samengekomen, meestal veel meer weten over hun partner, omdat ze meer belangstelling tonen.

Wat dacht u ervan om gewoon een fles wijn te nemen, uzelf comfortabel te voelen op uw balkon, in het park of aan een rivieroever en u te vertellen over leuke ervaringen uit vorige vakanties, voor uw partner of uit uw jeugd?

Profiteer van gratis aanbiedingen

Vooral in de zomer zijn er tal van gratis aanbiedingen, zoals concerten en andere evenementen. Daarnaast zijn er musea in bijna elke stad die bezocht kunnen worden zonder de toegang te betalen. Profiteer van deze gratis aanbiedingen. Of het nu rommelmarkten of andere spannende evenementen zijn, in het warme seizoen, het aanbod, vooral in het weekend, enorm. Daarom zijn deze aanbiedingen echte tips van insiders tegen verveling.

Zit je altijd 's avonds met twee op de bank en ben je de drive kwijt om iets te veranderen? Tips tegen verveling van het internet hebben niet geholpen? Je twijfelt zelfs aan de relatie met hem omdat hij nooit suggesties doet over wat je zou kunnen doen?

Hoe zit het met u om contact met ons op te nemen en flirt coaching voor vrouwen te boeken? Onze flirttrainers zullen u adviseren in uw situatie en u helpen erachter te komen wat u echt wilt en wat u moet doen om uw leven actief te veranderen.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter