5 Spændende Jochen Schweizer aktiviteter, som du kan gøre i weekenderne

I alle henseender kryber rutinen permanent.

Så det er ikke underligt, at man på et tidspunkt begge længes efter at starte en større forretning mindst en gang om måneden. Men selv dette mangler ofte ideer. Hvad mere kan du gøre med din partner, gå ud på middag, se film i biografen eller gå en tur?

Vi har valgt fem ting til dig på Jochen Schweizer, som er ideelle til en speciel par dag. Læs gennem vores liste og find den rigtige for dig.

Varierede virksomheder, der gør hvert hjerteslag hurtigere

1. Erfaringerne med adrenalin junkies

Et besøg i zoologisk have er for kedeligt for dig? At spille et brætspil sammen finder du helt kedeligt og haltet? Så skal du gøre noget på dine weekender, hvilket giver dig det nødvendige adrenalin kick og samtidig kræver meget mod fra dig.

Hvad med et faldskærms tandem hoppe? Omkostningerne er € 199, 90, hvilket selvfølgelig er meget. Dette betyder dog også, at en sådan aktivitet sandsynligvis kun vil opleves en gang i livet. Du hopper fra en højde på ca. 3.000 til 4.000 meter og vil føle at du lige før hopper hopper hjertet i bukserne, mens din puls vil slå så hurtigt, at du selv vælter dine ører.

Men bekymre dig ikke: du hopper ikke alene, men sammen med en uddannet person. Dette trækker, fra højre højde, ripcordet og du glider sammen med faldskærmen gennem luften. Der er også nogle forudsætninger for et sådant eventyr:

Du skal begge være mindst 1, 40 meter høje. Er du iført briller, kontaktlinser eller specielt små briller anbefales. I astma, hernierede diske, diabetes, hjerteproblemer og lignende sygdomme bør du dog afholde sig fra et sådant eventyr.

Spændende dato ideer til dig

2. Gas strømmer gennem dine blodårer?

Altid kun i bil om morgenen til arbejde og tilbage om aftenen? Det er uden for spørgsmålet for dig, du bor for hestekræfter i dine motorcykler og biler. Ikke underligt, du elsker at tilbringe dine dage på motorcykel eller i din sportsvogn, og du søger altid nye, buede spor, som du kan stå på ski på.

Hvad med når du kører sammen offroad quad? Mens du allerede har udforsket alle veje med dit normale køretøj, har du her mulighed for at føle hestekræfter væk fra veje og nyd hastigheden. Uanset om det er grøn eng, bøget jordmark eller grusjord: Der er ikke noget sikkert herfra.

Også vejret er ligegyldigt, uanset om det er varme eller regn, det er altid drevet. Du ser, denne oplevelse er ikke for squeamish mennesker, der ikke ønsker at blive snavset. Til dette venture skal du have en minimumsstørrelse på 1, 50 m. Du skal også være mindst 18 år gammel. Glem også din kørekort, ellers kan du ikke deltage.

3. Dette sikrer afslapning og indre fred

Du leder ikke efter adrenalin, men kan du lide det afslappet og roligt? På din fritid nyder du bare massere hinanden med olie eller svømmer sammen og nyder badebade?

Så et par massage kunne være noget for dig. Den specielle her? Du bliver ikke masseret efter hinanden, så den første vil allerede nyde, og den anden bliver nødt til at vente efterlængende, men du bliver masseret på samme tid. En særlig romantisk stemning er opslugt af de duftende olier og stearinlyset. Efter massage er et glas Prosecco inkluderet for begge.

4. For kæledyr elskere bare ting

Du foretrækker at bruge din fritid med din firbenede ven, med hvem du strejfer sammen skove sammen? Eller kan du lide at ride side om side over bakken og dalen, fordi du ikke kan forestille dig noget smukkere end at være i harmoni med naturen og være ledsaget af dyrevennen?

Har du nogensinde tænkt på at svømme med Robben? Denne virksomhed tilbydes i Rostock. Selvfølgelig har alle hørt om at svømme med delfiner, men med sæler? Før du svømmer sammen, lærer du først sælene fra vandkanten. Det svømmer derefter direkte i en udendørs kabinet i Østersøen.

Også for denne fornøjelse skal du være mindst 1, 40 m høj. Desuden er du nødt til at svømme, selvfølgelig! Hvis du ikke bare vil svømme med sælerne, men endda dykke sammen, har du brug for et dykningstilladelse og en sportsundersøgelse.

5. For kunst og kultur elskere

Du bruger ikke din fritid foran fjernsynet, men gå ud og udforske museer, teatre og gerne lave historiske byture? Er du interesseret i alt, hvad der er gammelt og historisk? Men må det også være et teaterbesøg?

Hvad med en forbrydelseshistorie i dit tilfælde? På Krimidinner serveres en lækker middag i en festhal. Samtidig præsenteres et spil af de fineste for dig, men kære, der er et lig! Kun, hvem er morderen? Hvem ville have et motiv til at dræbe personen? Og hvem er forankret i løgne og er ekstremt mistænkelig?

Målet med mysteriumsmiddagen er i sidste ende at finde ud af, hvem den virkelige morder er sammen med de andre mennesker, der deltager. Ideel til folk, der sætter pris på god og kvalitetsfødevarer og ikke er vild for teaterspil.

Selv om disse Jochen Schweizer-aktiviteter er meget interessante, koster de også mange penge på samme tid. Ikke underligt at dette ikke kan gøres hver weekend. Men rolig, vi har også lavet en liste over andre aktiviteter, som du kan lave sammen i hjemmet i dit hjem for små penge for at gøre dine aftener mere aktive. Bare klik på vores liste 207 ting, som par kan lave hjemme.

Du har argumenteret meget i det seneste, men du kan ikke sige hvorfor? Du vil gerne arbejde på dit forhold, men du ved ikke hvordan? Så spørg med os for en enkelt coaching. I dette tager vores kærlighedseksperter tid til dig alene og gennemgår præcis din situation med dig. De kan hjælpe dig med at arbejde på dit forhold og tage betydelige skridt for at gøre dit forhold kørende. Vi ser frem til at høre fra dig.

Del med venner

Forlad din kommentar