10 regler for at finde den perfekte kæreste

Vil du endelig finde din perfekte kæreste?

Så har vi 10 regler for dig at holde fast ved.

1. Regel: Gå til kilden

Giv dig selv chancen for at møde den kvinde, du kan lide. Hvis du er tirsdag klokken 2 om morgenen, kommer du på tværs af piger. Selvfølgelig går alle slags kvinder ud, men hvorfor går du ikke til steder, der giver mening mere?

Forestil dig din perfekte ven. Og nu hendes hverdag. Hvor kan du og dit liv overlappe hinanden? Kvinder, der kan lide at læse, bliver bogklubber og boghandlere. Kvinder der gerne vil være udendørs vil være i parken. Og så videre.

2. Regel: Spørg dig selv: Er også damen protesteret?

Desværre kritiserer vi alle. Vi skylder hurtigt andre for fejl, vi har os selv. Nogen der snyder på sig selv, vil være mere forsigtig med sin partner end nogen der er trofast.

Selvfølgelig er der mange grunde til, at nogen er særligt følsomme på grund af en bestemt adfærd mv. Men hvis du ikke kan finde nogen anden forklaring, kan hun beskytte sine egne fejl.

3. regel: Undgå kvinder, der ikke har tætte kvindelige venner

Det er underligt, hvis alle dine venner er af det modsatte køn. For kvinder ser det ud til, at de bruger deres seksualitet til at få venner, og at andre kvinder ikke ser nogen værdi i det.

Det er ok, hvis hun har mandlige venner, og det er okay, hvis de fleste af hendes venner er mænd, især hvis deres arbejde eller hobbyer er domineret af mænd. Men erfaring viser, at kvinder, der ikke har tætte kvindelige venner, næsten altid er dårlige nyheder.

4. Regel: Afhængig af kvinder, der passer til dine kriterier, selvom de ikke er på dig eller ikke er interesseret i at dele dig.

Slug din stolthed, når den er tilgivet, eller bare vil være venner.

Folk bruger generelt tid sammen med andre, der er som dem (dvs. attraktivitet, alder, social status osv.). Din perfekte ven er sikkert venner med kvinder, som er ligesom hende. Selvom kvinden foran dig ikke elsker dig, kan hun måske lede dig til din perfekte ven.

5. Regel: Se hende i øjet

En undersøgelse forudsagde, om par ville forblive sammen i de næste 5 år ved at se dem i 15 minutter. 15 minutter er virkelig ikke længe at se fremtiden for et par.

Ikke desto mindre var hun utroligt succesfuld. Alt de gjorde var at se folkets øjne. Par, der rullede deres øjne adskilt. Resten er ikke.

Du kan også ofte se, om nogen ligger lige ved at kigge på øjnene.

Regel 6: Dem, der ignorerer fortiden, er dømt til at genoplive det

Dette gælder både historie og relationer. Så det er i eftertanke indlysende, men kun få mænd tager det i betragtning: Den største indikator for kvindelig snyd er, om hun allerede har snydt i fortiden.

Spørg dem tidligt om deres fortid, så vil du højst sandsynligt få et ærligt svar. Være forståelse for "fusk og adskillelse", som mange kvinder bruger til at forlade et brudt forhold. Og så lav din egen dom.

Regel 7: Mød dine venner

Som sagt sagde folk til venner med dem, der er ligesom dem. Brug dette til din fordel. Lær dine venner at kende og se om der er visse adfærd, som du ikke kan lide. Så er det fornuftigt at tænke på, hvad hun er, når hun ikke rejser med dig.

Jo mere du er involveret i dit liv, desto klarere bliver dit syn på det. Tro ikke på alt, hvad du hører, og ikke falder for rygter. Det ville imidlertid ikke være første gang, at en mand lærer sin venners hemmeligheder fra sine venner med vilje eller ej.

Læs også vores artikel: Venskab bliver til kærlighed

8. Regel: Dato mere end en kvinde - indtil det bliver alvorligt

Hvis du er på udkig efter et engageret forhold, dernæst flere kvinder på samme tid. Det er virkelig vigtigt.

Alle har tidspunkter, når han vil føle sig tæt på nogen, romantisk, gift osv. Hvis der kun er én person i dit liv med hvem du kan dele disse følelser, risikerer du at være for kærlig og krævende - uden det overhovedet at huske.

Så dør flere kvinder, indtil du finder en. Så beslutter du at være sammen med hende i stedet for at beslutte ikke at være alene.

Regel nr. 9: Ignorer det skidt, der ikke betyder noget

Ignorer ting, der ikke har noget at gøre med deres værdier, såsom tøj. Kvinder, der klæder konservativt, kan være så rodet som man nogensinde kunne forestille sig, og kvinder, der går ud i tøj, der gør strippere rødme, er de største og mest loyale venner, som erfaringerne har vist.

Hvis du er ligeglad med hvordan hun klæder, er det okay. Men det er et modeaspekt, ikke en moralsk.

Regel 10: Stig op og tag kontrol over dit liv

Jo mere du forbedrer, jo flere kvinder vil være interesseret i dig. Hvis du sætter dine standarder højt og vil have en perfekt kæreste, så indse at hun sikkert søger den perfekte kæreste. Så hvad kunne forhindre dig i at forbedre for at få det? Gør det!

Leder du efter den perfekte kæreste til dig? Men det virkede aldrig rigtigt, fordi du er for genert eller usikker?

Så vend vores dating eksperter, som er glade for at hjælpe og rådgive dig i vores hjælpsomme webinar og professionel flirtscoaching. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kilde: mensfitness

Det kan interessere dig som en single på dating

Del med venner

Forlad din kommentar